Sport Quiz

VRIJGEZELLENFEESTEN | VERJAARDAGEN | TEAMUITJES | FAMILIEDAGEN | BEDRIJFSUITJES

Vanaf €24,50 per persoon exclusief btw en zaalhuur

Vanaf 15 jaar

Speelduur: 1,5 tot 2,5 uur

Op ieder gewenste locatie

Groepen boven de 50 personen ontvangen een offerte op maat

Een duik in de wereld van sport met de sport quiz

Doe mee aan de Sport Quiz, waarbij je de stem van sporters moet raden, herinneringen aan legendarische momenten ophaalt en test hoe goed je de wereld van sport kent. Dit is slechts een voorproefje van de uitdagingen die je te wachten staan in deze sportieve quiz. En het beste van alles? Je speelt met je eigen scheidsrechter (quizmaster) die alles in goede banen leidt.

Geen sportkennis nodig, gewoon plezier

Of je nu een doorgewinterde sportfanaat bent of gewoon van een gezellige quiz houdt, deze quiz is voor iedereen te doen. Bij de Sport Quiz hoef je namelijk geen bijzondere sportkennis te hebben om mee te doen. Het draait allemaal om hoe jij en je team de tegenstander kunnen uitschakelen. Het is een kans om je sportkennis te testen, herinneringen op te halen aan beroemde sportmomenten en te genieten van de competitieve sfeer.

Dat klopt, je kunt genieten van een sportieve avond zonder je zorgen te maken over zweetdruppels en douchen achteraf is niet nodig!

Win het kampioenschap

En laten we het niet vergeten, het winnende team gaat naar huis met een sportieve prijs als beloning voor hun prestaties. Dus, ben je klaar voor de uitdaging? Laat het startsignaal klinken, en wees gereed om deel te nemen aan een spannende, interactieve Sport Quiz die je niet snel zult vergeten!

Onze score volgens quizzers die je voorgingen