Pubquiz op locatie

VRIJGEZELLENFEESTEN | VERJAARDAGEN | TEAMUITJES | FAMILIEDAGEN | BEDRIJFSUITJES

Vanaf €24,50 per persoon exclusief btw en zaalhuur

Vanaf 15 jaar

Speelduur: 1,5 tot 2,5 uur

Op ieder gewenste locatie

Groepen boven de 50 personen ontvangen een offerte op maat

Een unieke groepsbeleving met de pubquiz op locatie

De spanning stijgt terwijl je de intro’s van bekende popsongs probeert te raden, algemene ‘Weet ik veel’-vragen beantwoordt en je kennis test op het gebied van Showbizz. Er is niets zoals een pubquiz op locatie om een uitje onvergetelijk te maken.

Talenten laten schitteren

Iedereen heeft unieke talenten en deze kunnen volledig tot hun recht komen in deze super leuke quiz. Of je nu een muziekkenner, een algemene kennisgoeroe of een showbizz-fan bent, de Pubquiz op locatie is ontworpen om de diversiteit aan talenten in je groep te omarmen en natuurlijk samen het beste team van de dag te vormen.

Een quiz waar jij wilt

Het beste van alles is dat de Pubquiz op locatie kan worden georganiseerd op de locatie van jouw keuze. Of je nu wilt quizzen in een gezellig café, een chique restaurant of gewoon in je eigen huiskamer, de keuze is aan jou. Dit maakt de quiz niet alleen flexibel, maar ook ideaal voor diverse gelegenheden, zoals bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes, of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden.

Een onvergetelijke belevenis

Deze quiz is meer dan alleen vragen beantwoorden; het is een complete belevenis. De interactieve aard van de Pubquiz op locatie zorgt ervoor dat iedereen betrokken is en dat er altijd ruimte is voor gelach en plezier. Het is een geweldige manier om teambuilding te bevorderen, vriendschappen te versterken en herinneringen te creëren die nog lang zullen blijven hangen.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende activiteit voor jou en je vrienden, collega’s of familie, dan is de Pubquiz op locatie de perfecte keuze. Boek nu en bereid je voor op een geweldige quizbelevenis die je nooit zult vergeten.

Onze score volgens quizzers die je voorgingen