Minute to win it

VRIJGEZELLENFEESTEN | VERJAARDAGEN | TEAMUITJES | FAMILIEDAGEN | BEDRIJFSUITJES

Vanaf €24,50 per persoon inclusief btw en exclusief zaalhuur

Vanaf 15 jaar

Spelduur: 1,5 tot 2,5 uur

Op ieder gewenste locatie

Groepen boven de 50 personen ontvangen een offerte op maat

Alles over Minute to win it teambeleving

Stel je voor: een spel waarin tijd de hoofdrol speelt, waar elke opdracht en uitdaging op de klok wordt afgemeten. Dat is precies wat je kunt verwachten van deze spannende teambeleving. Bij Quizbeleving nemen we je mee op een reis waarin tijd, vingervlugheid, creativiteit en inlevingsvermogen centraal staan, en waar teamwork de sleutel is tot succes.

Een mix van doe- en denkopdrachten

Minute to win it is een bonte mix van opdrachten in diverse vormen. Sommige opdrachten dagen je uit om snel te handelen en vingervlug te zijn, terwijl andere je denkvermogen en creativiteit aanspreken. Raadsels moeten worden opgelost, torens moeten worden gebouwd, en geluiden moeten worden herkend. Deze variatie houdt het spel boeiend en uitdagend.

Teamwork en teambelang

In sommige gevallen is het niet de tijd die de hoofdrol speelt, maar zijn jullie als team de sterren van het spel. Samenwerking, communicatie en het begrijpen van elkaars sterke punten worden cruciaal om de uitdagingen te overwinnen en de klok te verslaan. Bij deze quizbeleving staat het belang van het team altijd voorop. Het draait niet alleen om individuele prestaties, maar om hoe goed jullie als team kunnen samenwerken en uitblinken. Het spel is snel, vermakelijk en verbindt teams op een unieke manier.

Locatie van de teambeleving

Wij hebben uitgebreide contacten met eetgelegenheden in het hele land. Als je zelf een specifiek restaurant in gedachten hebt, is dat natuurlijk ook een mogelijkheid.

Klaar om de uitdaging van de klok aan te gaan? Reserveer nu en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring bij Quizbeleving.

Onze score volgens quizzers die je voorgingen