Dinerquiz

VRIJGEZELLENFEESTEN | VERJAARDAGEN | TEAMUITJES | FAMILIEDAGEN | BEDRIJFSUITJES

Vanaf €24,50 per persoon exclusief btw en zaalhuur

Vanaf 15 jaar

Spelduur: 2 tot 3 uur

Op ieder gewenste locatie

Groepen boven de 50 personen ontvangen een offerte op maat

Alles over de dinerquiz van Quizbeleving

De dinerquiz van Quizbeleving staat bij menig evenementenbureaus bekend als de Champions Leaque. Een spektakel die ook voor jullie gezelschap te boeken is!

Dit kunnen jullie verwachten...

Onze dinerquiz biedt een boeiende combinatie van spelen, eten, ontspannen, nog meer spelen, weer eten en natuurlijk winnen. Of je nu met collega’s, familie of vrienden bent, het is een geweldige manier om een hele avond of dag door te brengen. In kleine groepjes neem je het tegen elkaar op, waarbij de ene persoon misschien veel weet over muziek, terwijl de ander een sportkenner is. Deze dinerquiz is voor iedereen toegankelijk en onderscheidt zich van andere quizzen door vele audiotoevoegingen.

We hebben een geheel nieuw quizsysteem met unieke spellen geïntroduceerd, waarbij echt iedereen in het team de kans heeft om de juiste antwoorden te vinden. Na afloop van de middag of avond zal iedereen verzadigd zijn van plezier en natuurlijk van het eten.

Locatie van de dinerquiz

Wij hebben uitgebreide contacten met eetgelegenheden in het hele land. Als je zelf een specifiek restaurant in gedachten hebt, is dat natuurlijk ook een mogelijkheid.

Deze dinerquiz is beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen en duurt 2 tot 3 uur (afhankelijk van afspraken). We maken graag een offerte op maat op basis van jullie wensen.

Onze score volgens quizzers die je voorgingen