Sportieve pickleball clinic

TEAMUITJE | BEDRIJFSUITJE | PERSONEELSUITJE

Prijs op aanvraag

Vanaf 15 jaar

Tussen de 4 en 5 uur

Op ieder gewenste locatie

Een actief bedrijfuitje: Pickleball clinic, Mega Collega Spelshow en heerlijk eten

Een sportieve start

De dag begint met een spannende Pickleball clinic, een racketsport die momenteel de snelst groeiende sport in Nederland is. Pickleball is een dynamische sport waarbij strategie, snelheid en teamwork centraal staan.

Onder begeleiding van een ervaren instructeur leren jullie de basisprincipes van het spel en kunnen jullie je vaardigheden direct in de praktijk brengen. Na de clinic is er tijd om op te frissen en door te stomen naar het volgende onderdeel van de dag.

De Mega Collega Spelshow: een mix van doe- en denkwerk

In de Mega Collega Spelshow zullen jullie als team worden uitgedaagd met een mix van doe- en denkwerk. Wie plaatst zich voor de finale ronde en wie wordt gekroond tot de MEGA Collega van het jaar? Dit interactieve spel staat garant voor plezier, spanning en teambuilding. 

Een smakelijke afsluiting

Na de Mega Collega Spelshow is het tijd om te genieten van een heerlijk culinair festijn. Een mix van verrukkelijk eten en verfrissende drankjes staat op jullie te wachten, waardoor jullie de dag in stijl kunnen afsluiten.

Praktische informatie

Deze teambuilding dag vindt plaats in een sporthal voor de Pickleball clinic, terwijl de overige activiteiten elders kunnen plaatsvinden. De totale duur van het programma is flexibel en kan worden aangepast aan jullie wensen.

Onze score volgens quizzers die je voorgingen