Kickboksclinic

TEAMUITJE | BEDRIJFSUITJE | PERSONEELSUITJE

Prijs op aanvraag

Vanaf 15 jaar

Ongeveer 6 uur

Op ieder gewenste locatie

Een Dag Vol Sport, Spel en Culinair Genot in West-Friesland

Wil je een bedrijfsuitje plannen dat zowel sportief, entertainend als culinair is? Dan is dit arrangement in West-Friesland perfect voor jouw team!

Sportieve start bij Sento Modo Sports

We beginnen de dag met een sportieve kickboksclinic onder leiding van Koen Kramer bij sportschool Sento Modo Sports. Vitaliteit is belangrijk voor een team dat optimaal wil samenwerken, en deze clinic biedt een geweldige kans om samen actief te zijn.

Mega Collega Show bij Smaakcentrum West-Friesland

Na de kickboksclinic is het tijd om op te frissen en door te gaan naar Smaakcentrum West-Friesland. Hier staat de Mega Collega Show op jullie te wachten, een spelshow die in teams wordt gespeeld. Met een mix van doe- en denkopdrachten strijden de teams om de meeste punten. De show omvat diverse spellen, waaronder muziek, algemene kennis, spelvaardigheid en entertainment. In het finale spel wordt gezocht naar DE mega collega van de dag, die een mooie beloning verdient.

Culinaire afsluiting met een heerlijk diner

Na de Mega Collega Show is het tijd om te genieten van een heerlijk diner bereid door een sterrenchef. Laat je verrassen door de creativiteit van de chef en proef de culinaire hoogstandjes. Een perfecte afsluiting van een dag vol sport, spel en gezelligheid.

Praktische informatie

14:00 – 15:00 uur – Vitaliteit Clinic bij Sento Modo Sports
16:00 – 18:00 uur – De Mega Collega Show bij Smaakcentrum West-Friesland
18:00 – 20:00 uur – Diner bij Smaakcentrum West-Friesland

Het bedrijfsuitje vindt plaats in West-Friesland, waarbij de activiteiten op loopafstand van elkaar liggen. Wil je jouw team trakteren op een dag vol teambuilding en plezier?

Onze score volgens quizzers die je voorgingen