7x onze favoriete locaties voor een bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes op locatie zijn gezellig en de perfecte omgeving voor teambuilding activiteiten. Heerlijk eten, gesprekken met collega’s en een echte quizbeleving (op maat)! Ben jij de aangewezen persoon om het volgende uitje te organiseren? Dan zijn dit de locaties waar wij graag komen om jullie dag of avond een extra dimensie te geven.

1. Sam City Hoorn

Op zoek naar een locatie die bruist van de creativiteit en alle zintuigen prikkelt? Kijk dan eens naar een Quizbeleving bij Sam City Hoorn. Een ding is zeker; Sam City bevat alle faciliteiten om jullie hele dag te organiseren.

2. Fort Wierickerschans

Een bijzondere locatie in het Groene Hart van Nederland! Organiseer een zakelijk evenement en sluit deze af met een informele borrel en quizbeleving. Dé perfecte combinatie voor een geslaagd uitje waar iedereen het nog jaren over heeft.

3. Restaurantcafé Ridderikhoff

Knus, gezellig en huiselijk. Dat is restaurantcafé Ridderikhoff. Geniet samen van een heerlijke borrel met diner en maak de avond af met een Quizbeleving. Het is mogelijk om de activiteiten te laten plaatsvinden voor, tijdens of na het diner.

4. Café de Paus

Volop gezelligheid! Dan ben je bij Café de Paus aan het juiste adres als het gaat om een locatie voor het bedrijfsuitje. De mogelijkheden zijn eindeloos en ook goed te combineren met een Quizbeleving.

5. Event center Fokker

Een unieke locatie met vele mogelijkheden. Start de dag met een vergadering of presentatie en eindig de dag met een onvergetelijke quiz. Wedden dat je jouw collega’s beter leert kennen? Eén ding is zeker en dat is dat alle activiteiten bij event center Fokker makkelijk kunnen plaatsvinden.

6. Het Station Enkhuizen

Een heerlijke locatie voor een bedrijfsuitje met uitzicht op de boten, het water en een gezellig station. Wat wil je nog meer? Een echte Quizbeleving natuurlijk!

7. Eetcafé ’t Ken-Net

Beleef een onvergetelijke dag bij eetcafe ’t Ken-net in combinatie met een Quizbeleving. Met z’n allen maken we er een geslaagde avond van vol plezier!

Heb jij al een andere locatie voor het bedrijfsuitje op het oog? Daar komen we natuurlijk ook graag naartoe! We nemen de partybuzzers mee en we maken er een tof feest van! Meer weten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen!

De populairste quizzen