5 redenen waarom een quiz de ideale groepsactiviteit is

Als je een uitje moet organiseren staat je een enorme klus te wachten! De verwachtingen zijn hoog en er zit altijd iemand tussen die het zelf anders zou doen. Veel uitjes zijn alleen leuk voor mannen OF vrouwen, te duur, weersafhankelijk of te ver weg. Dit is al een kleine greep uit redenen wat het juist ontzettend moeilijk maakt om een uitje te organiseren. Maar niet getreurd, want een quiz is de perfecte oplossing!

Er zijn quizzes in alle vormen en maten. Van Ik hou van Holland tot De jongens tegen de meisjes. Het is zelfs mogelijk om een quiz op maat te laten maken zodat je zeker weet dat het een geslaagde avond wordt! Nog niet overtuigd? Lees dan snel waarom een pubquiz de ideale activiteit is voor jong en oud.

1. Slecht weer of niet… Het uitje gaat gewoon door.

Of je nu lekker op het terras zit of in een gezellig cafe. Met een quiz heb je sowieso een gezellig uitje en hoef je niet last-minute te stressen als er wolken op je weer-app verschijnen.

2. Strijdlustige teams

Je speelt altijd in teams en geloof ons dit is zorgt voor een portie gezonde competitie. Samenwerken, communiceren, lachen en soms een beetje boosheid bij een verkeerd antwoord… Toch kijkt iedereen altijd terug op een geslaagde activiteit.

3. Spelletjes zijn gewoon heel leuk

Niet voor niets vliegen de radio- en tv-spelletjes je dagelijks om de oren. Dit is gewoon omdat iedereen het ontzettend leuk vind. Ik hou van HollandDe Jongens tegen de Meisjes en The Big Music Quiz zijn een kleine greep uit het aanbod van populaire spellen die ook op TV zijn geweest.

4. De Quiz kan overal plaatsvinden

Met Quizbeleving rijden we door heel Nederland om groepen te voorzien van een geslaagde dag. Dit betekent dus dat een (dure) locatie niet vereist is, maar wel mogelijk. Je hebt het als organisator helemaal zelf in de hand! Wij nemen de quizbuzzers mee en de strijd kan beginnen.

5. De quiz kan worden aangepast op jullie wensen

Met veel verschillende mensen heb je ook veel verschillende (quiz)smaken. De ene is dol op alles wat met de 90’s te maken heeft, terwijl de ander alles weet over sport. Met The Quiz Mix zorgen we ervoor dat iedereen het naar z’n zin heeft.

Ben jij al overtuigd dat een Quizbeleving de perfecte activiteit is voor jullie volgend uitje? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen!

De populairste quizzen