4 tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest

Ben jij de aangewezen persoon om een vrijgezellenfeest te organiseren? Geen zorgen, je bent niet de eerste. En met deze tips is het organiseren van een vrijgezellenfeest een piece of a cake!

Tip 1. Kies een passende activiteit voor het vrijgezellenfeest

De ene bruid is de andere niet en het is daarom belangrijk om goed te kijken welke activiteit goed past. Wordt het een stripper, een cocktailworkshop of een heerlijk diner met stoute quiz?

Tip 2. Boek ruim van te voren

Heb je een thema bedacht? Mooi, dan is het nu tijd om de eerste stappen te nemen. Boek een locatie die helemaal bij jullie past en zorg ervoor dat je de perfecte activiteit zo snel mogelijk vastlegt. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk niet last-minute toch nog een ander plan moet bedenken!

Tip 3. Hou het leuk qua prijs

Misschien heb je wel het tofste idee bedacht van de wereld? Een vrijgezellenfeest die men nooit meer vergeet. Toch moet je rekening houden met de prijs. Is het nog wel betaalbaar? Je kunt immers niet in de portemonnee van anderen kijken. Een Quizbeleving boek je al vanaf €15 p.p. excl. BTW en de locatiehuur.

Tip 4. Zorg voor een verrassingseffect

The best part of een vrijgezellenfeest zijn toch wel echt de verrassingen. Natuurlijk kun je wel delen van de dag blootgeven. Een Quizbeleving is de perfecte verrassing op een vrijgezellenfeest. Je hebt geen gat in de planning, het is heerlijk interactief en de winnaar gaat er altijd met een leuke prijs vandoor!

Of je nu kiest voor de stoute quiz die net op het randje is of een gezellig avondje Ik hou van Holland! Met Quizbeleving zit er altijd wel iets tussen wat helemaal bij jullie past. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een quiz op maat maken. Meer weten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

De populairste quizzen